Hyvää sopivaa vuorokaudenaikaa

Kauan sitten, kun puhelimissa oli veivattava numerokiekko, puhelimet olivat johtojen orjuuttamia ja niitä oli yksi tai kaksi kappaletta taloutta kohden, Fuula-setä oli nuori. Fuula-sedän silloisen puhelimen paras kaveri oli vastaaja – laatikko, johon saattoi tallettaa viestejä siltä varalta että Fuula-setä ei ollut kotona ja joku yritti puhelimitse tavoittaa häntä. Yleensä viesti alkoi: ”Hyvää sopivaa vuorokaudenaikaa, tämä on vastaaja…”

Minä siis olen Fuula-setä, vanhempi miesoletettu ja kirjoittelen tässä blogissa juttuja, jotka käsittelevät ICT-alaa, lautapelejä, pelejä, ruokaa, elämää ja politiikkaa. Ilmaisuni on pitkää, polveikasta ja sanomani yksinkertaista, mutta eritoten todeksi uskomaani tai havaitsemaani. Jos uskomani on väärä, lähetä palautetta, niin korjataan.

Tämän viestin tarkoitus on kertoa, että lisää sisältöä on luvassa, mutta ihan vielä et tavoittanut sivuston koko sisältöä, juuri nyt se ei pääse internettiin, mutta yritä huomenna uudestaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: